søndag den 7. juni 2015

Gode naboer

Lyserødt kan godt virke lidt for sukkersødt efter min mening. Men i dag på min tur rundt i haven med fotoapparatet stoppede jeg op ved et bed med lyserøde blomster. Her var der tale om et godt naboskab. Blomsterne er i form ret forskellige, hvilket gør bedet varieret og spændende.

Først vil jeg vise klokkebusken. Den har et flot løv i en brunlig farvetone, der på smukkeste vis fremhæver de lyserøde blomster.


Nabo til klokkebusken vokser en kamæleonbusk. Dens smukke blade med de lyserøde spidser spiller flot op til klokkebusken.


Den lille fine porcelænsblomst virker så sart og let. Den passer med sine sart lyserøde blomster og rødlige stængler så godt til de to ovennævnte.

 

Slangeurten virker mere robust, hvad den absolut også er. Den danner hurtigt et tæppe og kan virke lettere aggressiv. Blomsterne passer i farve fint til porcelænsblomsten, men de to blomster er så forskellige, at de skaber variation i bedet.


Storkenæbbene er slet ikke til at komme udenom, de blander sig overalt, og de er dejlig uanset hvilket selskab, de kommer i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar