søndag den 3. april 2016

1-års blogfødselsdag

I dag er det 1 år siden, jeg begyndte at blogge. Jeg havde i nogle år læst haveblogs, og det gav mig lyst til selv at oprette en blog. Det er blevet til 61 indlæg i årets løb og til endnu flere ture rundt i haven med fotoapparatet. I begyndelsen tænkte jeg en del over, om jeg mon kunne blive ved med at finde emner. Dertil kan jeg sige nu, at det har aldrig været et problem at finde på. En have bliver man aldrig færdig med, der er altid noget at skrive om og altid nye motiver, når der skal fotograferes. Desuden har jeg hentet inspiration i andres haver.


Tak til jer, der læser med og tak for kommentarer, både kommentarer på bloggen og kommentarer, som jeg får på anden vis. Det er altid dejligt og inspirerende at høre fra jer.

Hilsen Elna

6 kommentarer:

 1. Til lykke med din fødselsdag. Det er altid hyggeligt at følge med på din blog, så forhåbentligt slipper dine emner ikke op foreløbigt.

  SvarSlet
 2. Hej Elna
  Tillykke med det første år, godt du hænger på, mange falder fra nu. Ja der er altid noget at underholde med, når man har en have, kan tage billeder og har fantasien med sig :)
  Vi ser frem til dit næste år.
  Hilsen fra Samsø

  SvarSlet
 3. Då får jag säga ett grattis till ditt första år i bloggvärlden. Vilken tur att du bestämde dig för att börja skriva om trädgården, annars hade jag ju aldrig fått veta att det finns en så trevlig och trädgårdsintresserad person i vårt sydliga grannland. Jag är så glad att jag hittade din blogg Elna!

  SvarSlet
 4. Gratulerer med dagen. Håper du får mange gode hagebloggår. Anne

  SvarSlet
 5. Hej Elna!
  Stort TILLYKKE med din 1 års dag, det er en spændende verden den blog verden, og vældig gavnlig selv at have en blog, det er som om den styrker hukommelsen med visse ting;) Selv ville jeg nok ikke tage helt så mange billeder hvis ikke det var pgu af bloggen.
  Syntes nu ikke det er så længe siden jeg opdagede din blog, som jeg er glad for at have fundet, og i den grad nyder at kigge med på.
  Alt godt med hilsner Anette

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg skal gøre mit bedste for at leve op til jeres forventninger 😀
  Hilsen Elna

  SvarSlet