fredag den 22. april 2016

Botanisk hage, Oslo

Jeg er lige vendt hjem fra en dejlig forårsferie i Oslo. Vejret var fint og indbød til udeliv i naturskønne omgivelser ved Oslofjorden og i byens parker.

Jeg vil vise en serie billeder fra Botanisk hage. Her er der lige nu smukke bede med forårsblomster. I haven er der også mange spændende detaljer i form af bl.a. hegn og belægninger, og så er der drivhuse. Haven ligger nabo til Munchmuseet, som bestemt også er et besøg værd.


8 kommentarer:

 1. Tack för bilderna Elna, det lutande trädet måste vara unikt men så vackert. Jag önskar jag kunde åstadkomma de flätade staketen, skulle passa så fint här som en gräns mot naturen.

  Trevlig helg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne heller ikke stå for det gamle, krogede træ. Det var med til at give haven karakter. Mon ikke, man kan læse sig til, hvordan man laver sådan et flettet stakit? Det er ikke sikkert, det er så svært.
   Også god weekend til dig!

   Hilsen Elna

   Slet
 2. Det ser ud som et meget varieret sted. Jeg faldt også over det forkrøblede træ samt gangbelægningen og de forskellige hegn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, at gangbelægningen med græsbåndene imellem er så smuk. Det er også et meget varieret sted. Som i andre botaniske haver, er der store bede med forskellige planter alle mærket med navneskilte.
   God Weekend!

   Hilsen Elna

   Slet
 3. Jeg er vild med at det er naturen der er brugt til at "pynte"/skabe andre oplevelser med, ja også lige den meget smukke og snoede bænk, det giver en skøn følelse.
  God søndag Elna:-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Naturens materialer var brugt på mange spændende måder. Den bænk var simpelthen så flot, at man var nødt til lige at gå hen og prøve at sætte sig på den.
   Hilsen Elna

   Slet
 4. Ja, se der har du så mange flotte bilder fra ditt besøk hos min nabo:) Det er sånn en deilig plass. Takk for hilsen hos meg.
  Jannicke på Enerhagen

  SvarSlet
 5. Jeg ville gerne være nabo til Botanisk hage. Der er vist smuk på alle årstider. Vi besøgte også Vigelandsparken og Ekebergparken. Oslo er en skøn by.

  Hilsen Elna

  SvarSlet