torsdag den 23. juni 2016

Midsommer

Så kom regnen! Og bagefter stod haven så renvasket og frisk og duftende.

Bambusserne bøjede sig mod jorden og takkede for regnen.


Det samme gjorde løvefoden.


En våd rose - Winchester Cathedral.


Det er et par dage siden, der endelig kom regn, og planter, som før så hængende og triste ud, strutter nu af friskhed. De lange, lyse aftner bliver tilbragt i haven, og i går var fotoapparatet med på en lille aftentur.


Med disse solskinsbilleder fra en lun sommeraften i haven vil jeg gerne ønske alle, der læser min blog, en god midsommer.

Hilsen Elna

9 kommentarer:

 1. Skønne billeder fra en dejlig aftentur, det hele ser så godt ud hos jer! Kan næsten heller ikke få nok af aftnerne, man bliver altså så mild:-) Det ser rigtig godt ud der hvor flisegang og marksten mødes.
  Må lige høre dig hvordan du begrænser dine bambus? jeg har en som gerne vil brede sig mere end den skal, til nu har jeg klippet overskuddet væk .
  Må du også have en dejlig midsommer!
  med hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Foreløbig er der plads nok til vore bambus, så vi gør ikke noget for at begrænse dem. Men det er andet hold bambus på pladsen, for de første blomstrede og gik ud, så de måtte graves op, hvilket var et større arbejde.

   Hilsen Elna

   Slet
 2. Ja det var bestemt dejligt med noget regn, min planter er også glade, men jeg er sikker på, at mine roser vil blive kede af det lovede skybrud. Vi får se, hvad der sker.
  Hilsen og god midsommer
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Roser og skybrud er nok ikke den bedste kombination. Jeg tror ikke, det bliver til skybrud her, så vi satser på at komme til sankthansfest.

   Hilsen Elna

   Slet
 3. Du får det til at lyde så romantisk, og det er din have bestemt også i aftensolen. Jeg er mere snusfornuftig og tænker, at haven trænger til en overhaling oven på regnen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Regnen kom heldigvis ret stille ned, men selvfølgelig er der da lidt oprydning. Vores have er lagt an, så den er forholdsvis nem at holde.

   Hilsen Elna

   Slet
 4. Så snyggt när du har större partier av samma växt.
  Hälsning Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, det giver ro, når der er større grupper af samme plante.

   Hilsen Elna

   Slet
 5. En riktigt glad midsommar önskar jag dig Elna!

  SvarSlet