fredag den 13. november 2015

Det er ganske vist - at julen nærmer sig

I går besøgte jeg Torvehallerne på Israels Plads i København. Det er hyggeligt at gå rundt mellem de forskellige stande og nyde synet af alle de farvestrålende frugter, grøntsager og blomster. Det dufter dejligt af krydderier, af røgede varer og af frisk fisk, hvis man altså holder af den duft. Jeg elsker den. Tænderne løber i vand ved synet af alle de fantastisk flotte konditorkager og hjemmelavede chokolader.

At julemåneden ikke er så fjern, har jeg jo i et stykke tid kunnet se på de forskellige haveblogs. Her bliver vist flotte kranse, hjerter, endda en kringle, har jeg set. De forskellige stande i Torvehallerne bar også præg af, at det snart er december:


Jeg var slet ikke klar over, at elefanten er et juledyr.


Der var meget, der kunne friste...

Der var også blomster til de utålmodige, der slet ikke kan vente, til det bliver forår.


Det var nu ikke bare torvehallerne, der ledte tankerne hen mod julen. I de gamle gader, havde granguirlanderne holdt deres indtog, og der osede af hygge.


2 kommentarer:

 1. :-) det er lidt nyt med en juleelefant! Gad godt gå rundt der, det føles som ren luksus, at kigge dine billeder! Elsker også duften af frisk fisk- mundvandet begynder næsten at løbe:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er godt at komme uden for havelågen og få lidt inspiration. Man kan jo købe sig fattig, men så er det da godt, at der kan samles mange gratis ting i naturen.
   Hilsen Elna

   Slet