lørdag den 26. september 2015

Lækker æblekage af havens æbler



Lige nu har vi rigtig mange æbler i haven. De smager allerbedst, når man spiser dem lige fra træet. Men en lækker æblekage gør nu også altid lykke. Her kommer opskriften på husets favoritkage:

En portion æbler skrælles, kernehusene fjernes, og æblerne skæres i mindre stykker. Æblestykkerne blandes med knuste dessertmakroner og lægges i en lav skål eller en tærteform. Hakkede nødder og brun farin drysses over.

Skålen stilles i mikroovnen ved 600 W i ca. 10 min.


Æblekagen serveres lun eller kold med flødeskum. Uhm!


Opskriften har fulgt os i mange år, så hvem, der har rettighederne til den, fortaber sig i glemselen.

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder den lækker, tak for deling:-) den må lige under opskrifter til jeg får nogle æbler fra min mor, vores æbletræer er ikke så gamle endnu, de ældste er to år, og dem der er, spises af træet:-)

    SvarSlet
  2. Hej Anette
    Den er lækker - og så er den hurtig lavet, hvilket jo også er et plus.
    Hilsen Elna

    SvarSlet