fredag den 4. marts 2016

Rundt om Ringkøbing Fjord

Selvom det er hyggeligt at gå i haven med næsen i jorden og kikke efter, hvad der kommer op af forårstegn, er det også dejligt at ranke ryggen og komme ud at se, hvad der rører sig på den anden side af hækken.

En stille dag med blå himmel gik turen rundt om Ringkøbing Fjord. Her er der højt til himlen og åbne vidder. Og der er mange steder, der indbyder til, at man drejer lidt af fra vejen og gør et stop.

Stauning Havn er en lille perle på turen.


På vej ind i rørskoven.


Skjern Enge


Lønborg Kirke rager op i det ellers så flade landskab.


Fahl Kromuseum


Fahl Kromuseum brændte ned til grunden, men er nu genopført. Når den gamle bygning ikke længere eksisterer, er det da godt, at man gjorde sig umage, da man byggede museet op igen.


På Værn Engene raster tusindvis af gæs.Værn Engene er en naturperle. De små hytter i baggrunden af billedet bruges af jægere.

De gamle fyrretræer vokser i klitterne ved fjorden i Hvide Sande.


Indianerbyen på havnen i Ringkøbing.

 
Så er turen ved at være slut, men til sidst et billede af fjorden, som den lå der en dejlig eftermiddag lige på kanten mellem vinteren og foråret.
 

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder fra din tur, du har ret, det er også godt at rette sig op og nyde naturen.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 2. Tak for din hilsen.
  God weekend!
  Elna

  SvarSlet
 3. När man tar så vackra bilder och ser det sköna, då måste man vara en naturvän eller hur?

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for at færdes i naturen. Og jeg holder specielt meget af den lidt barske natur langs Jyllands vestkyst. Her er store naturområder med hav, fjord, hede, enge og klitter.
  Hilsen Elna

  SvarSlet